Sikkelige tekster


En sikkelig tekst.

Hva er virkkelig en sikkelig tekst?

Er det en tekst som fremsvisser sammfunets goder?

Er det en tekst som tar frem det siste og det nyeste innnen mote verdenen?

Er det en tekst som handler om innredningen i huset?

Er det en tekst som kun handler om dagens rommanser?

Er det slik at en sikkelige bra tekst skal innholde alt dette? Skal det være en tekst tekst som barre veker leserenes øyner en gang, en tekst som ikkke vil trengest å annylyserest eller leses flere ganger for å fult bli forstått?

Skal det sikkelige tekstene være på alles sinne facebook veger, der leserene av denne teksten skal kun snakke om det perfekte og glemme deres innerste tanker?

Til dette seier jeg NEI! 

Jeg mener at en ordentelig tekst handler om ÆRLIGHET om det HELE med menneske, både det posteive og det såkalete negative. En ordentelig tekst skal få frem skrivisterenens vonde tanker og føleser. Det er en tekst som blir så sterkt at den klarer å røre leserenses hjerte hardt nok til at de selv tenker over sammenhengingene mellom sinne handlinger og omstendigheter. Det mener jeg er en sikkelig tekst.

 

 

OBS!

Jeg vil barre si at jeg ikke har noe imot ulike tekster om mote og rommanse eller innredning. Grunnen for at jeg har nemt inn de er fordi jeg mener at det er et skille mellom hva som rører leserens hjerte til at de tenker over sammenhengingen mellom han/hennes utførte handlinger og omstendigheter.

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

jegerleiavsammfunnet

jegerleiavsammfunnet

18, Ørsta

Jeg er en person som har nå lyst å bli åpne om mine meninger, mine følelser og tanker. Jeg er lei av hvordan noen mener man skal være for å få en god utvikling, for å få et godt liv. Jeg vil finne mitt eget svar og min egen beskrivelse. Dette mener jeg at du også burde lære deg, kansje du finner det i denne bloggen, kansje ikke, Min beskrivelse av meg er at jeg er meg til jeg har funnet et annet svar.

Kategorier

Arkiv

hits