Er Satan vikkelig så gale?

 Frå vi er små får vi høre at visst vi gjør noe gale, noe som er imot sammfunets normer og moraler kommer vi til Helvette. Vi får høre at Helvete er verdens værste plas, at indivder brenest, toturerst og møter sinne være marritert dag inn og dag ut. Dette skremmer en, dette får en person til å bli redd for å gjøre noe gale, for tenk visst Satan drager man ned til Helvete. Tilslutt blir man så besatt av å gjøre det rette, at man glemmer dette ene livet man har. Man blir avhengig av å gjøre det perfekte ha gode og naturlige rutiner, og være så snill som det virkkelig går ann, man glemmer å leve. 

Alle hører om Helvete å Satan, men er de virkkelig så gale? Han var faktisk en engel, en vakker engel som elsket Gud mer enn mennsket, han var en person som gikk imot reglene og ble derfor kastet ut, kastet ut av himmel, plassen som skal ta vare på alle!. Visst man tenker på det kan Satan være en metfor for "outcast", personene som ikke passer inn, personer som er annerledest, personer som gjør ting som går imot Sammfunets moraler og personer som lever på en annen måte.  Jeg vil faktisk si at "outcast" er litt fantastiske for de tenker på en annen måte, visser en annen maske og lærer mennesket å føle andre ting. Han, Helvete og Himmelen er som Ying og Yang, månen og solen, krig og fred og som mennekset. Det har to ting inni seg, det som blir sett på som det gode og det som blir sett på som det onde.

Jeg vil også si at Satan, lucifer, Helvetses konge eller hva nå han heter er egentelig litt snill, for han skapte et slaks hjem for dem som gjekk imot sammfunnets regler, et hjem der de også møtte ulike konenkvenser av hva det gjorde, akkurat som man må i virkkeligheten! 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

jegerleiavsammfunnet

jegerleiavsammfunnet

18, Ørsta

Jeg er en person som har nå lyst å bli åpne om mine meninger, mine følelser og tanker. Jeg er lei av hvordan noen mener man skal være for å få en god utvikling, for å få et godt liv. Jeg vil finne mitt eget svar og min egen beskrivelse. Dette mener jeg at du også burde lære deg, kansje du finner det i denne bloggen, kansje ikke, Min beskrivelse av meg er at jeg er meg til jeg har funnet et annet svar.

Kategorier

Arkiv

hits